STRESS FOREBYGGELSE

JEG ØNSKER AT MEDVIRKE TIL, AT VI ALLE LÆRER STRESSENS TEGN AT KENDE OG SPOTTER DEM HOS OS SELV OG VORES MEDMENNESKER, INDEN DE UDVIKLER SIG TIL EN TILSTAND, DER ER SVÆR AT KOMME UD AF IGEN.

Medlem af Dansk selskab for klassisk homøopati (MDSKH)

Et medlem af DSKHs har som klassisk homøopat et indgående kendskab til sit fag og er desuden læge-eksamineret i anatomi, fysiologi og sygdomslære.

RO & NÆRVÆR I HVERDAGEN

STRESS FOREBYGGELSE OG HÅNDTERING

Stress er ikke en sygdom, men kan efter længere tid udvikle sig til fysiske og psykiske sygdomme, hvis du ikke tager din tilstand alvorligt og får gjort noget ved den. Stress er symbol på nutidens tempo og krav, og de fleste af os kommer til at mærke den i større eller mindre grad. Endda børn og dyr har nu også stress, og derfor er det i høj grad blevet et fælles anliggende at nedbringe risikoen.

Jeg ønsker at medvirke til, at vi alle lærer stressens tegn at kende og spotter dem hos os selv og vores medmennesker, inden de udvikler sig til en tilstand, der er svær at komme ud af igen.

Det er vigtigt at lære, hvordan man forebygger stress, og med det kendskab kan du også være med til at sørge for mere ro og nærvær i hverdagen. Du kan beslutte at være modtagelig og taknemmelig, når en kollega siger, det er tid at trække stikket og gå hjem og sørge for dig selv.

FREMTIDSSIKRET STRESS FORLØB

INDIVIDUELT FORLØB PÅ MINDST 8 UGER

For dig, der har stress, tilbyder jeg et individuelt forløb på mindst 8 uger, hvor jeg med homøopati og coaching hjælper dig af med din stress og viser dig, hvordan du undgår den i fremtiden. For at lykkes med forløbet skal du sørge for at have den fornødne tid og hengive dig til de aftaler, vi to laver undervejs.
Forløbet begynder med en personlig samtale på ca. 2 timer, og derefter planlægger jeg dit individuelle forløb, som ved hvert møde indeholder de samme, kendte elementer, som vi arbejder med. Jeg holder dig i hånden hele vejen og drager omsorg for dit sind såvel som din krop og dit generelle helbred.

Kombinationen af homøopati og specifik stress coaching betyder en væsentlig forskel fra traditionel coaching og giver en ekstra dimension til dit fysiske og psykiske velbefindende. Du får større bevidsthed om din eksistens og dine mål og ønsker, og du finder ud af at skønne mere på de nære og vigtige personer og ting i livet. Du lærer din krops signaler og formåen, og så bliver du klar til at gå ud i verden igen med fornyet energi og nyt syn på livet.

Hvis du ønsker det, tilbydes du også massage og zoneterapi under forløbet.

TEGN PÅ STRESS

DER ER 3 KATEGORIER AF STRESS

1. Den lette tilstand er forbigående, hvis den ikke optræder for ofte og for længe. Den kan man
håndtere med god vejledning, fokus på problematikken og omsorg for sig selv.

2. Den alvorlige tilstand viser tegn, som ikke må undertrykkes. Den kan vendes til normal, hvis man
handler på den og går i gang med et seriøst forløb.

3. Den værste tilstand indebærer også fysiske symptomer, som kan udvikle sig til alvorlig sygdom,
og det er en helt anden historie.

TEGN PÅ STRESS

DE LETTE TEGN ER OK I KORTERE TID

Du er anspændt og har hjertebanken, du ryster og sveder, munden er tør, der er kriller i maven og trangt i brystet, du skal ofte på toilettet.

De alvorlige tegn skal respekteres og håndteres nu:
Du lider under overvældende træthed, har søvnproblemer, tankeræs, mangler lyst til at deltage sammen med andre, er irritabel og grådlabil og kan ikke finde ro nogen steder.

De helt uacceptable tegn skal standses STRAKS:
Du er glemsom, åndsfraværende og usocial, bruger for mange stimulanser, bliver vred og aggressiv. Din krop reagerer med smerter, fordøjelsesproblemer, cyklusforstyrrelser, hudlidelser.

Kontakt mig for en indledende telefonsamtale med henblik på at afdække din tilstand og dine behov.

Kontakt info
  • Homeopaten Merete Klinkvort
  • Tlf.: +45 4092 9777
  • Email: mk@homeopaten.dk
Klinik i Svendborg
  • Homeopaten
  • Damstræde 9, Thurø
  • 5700 Svendborg
Faglig kvalitet
  • Medlem af Dansk selskab for klassisk homøopati (MDSKH)
  • Din garanti for uddannelse Registreret Alternativ Behandler (RAB)